Helemaal van deze tijd
Bevoegd docent voor jouw groep
Werken met nieuwe media

PODCASTTIPS van Bart voor mensen op het voortgezet onderwijs.

Echt gebeurd
Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over wat ze zelf hebben meegemaakt.

Op een mooie voorjaarsavond speelt Nederland tegen Bulgarije in de Amsterdam Arena en verandert student Lukas Nelissen als bij toverslag in eensportjournalist.

Ze zijn er in alle soorten en maten: de luidruchtige rocker die toevallig ook je broer is, de Kirgizische banjospeler die op airbnb zo evenwichtig overkwam, de muizen die zonder overleg in je nachtkastje zijn getrokken… In onze september-editie een ode aan de mensen (en dieren) met wie we tegen wil en dank een huis delen.

Rookworst de podcast
Langs welke media wil je gaan om je album te promoten?’ vroegen we aan Hef. ‘Geen een man, fok het. Ik doe het deze keer zelf.’ was het antwoord dat we kregen. Een ongecensureerd gesprek volgde en een nieuwe traditie is geboren. Check hieronder alle afleveringen van Rookworst! De enige podcast waarin alles bespreekbaar is en geen onderwerp te ver gaat.

EFFE RELATIVEREN de podcast
Kaj Gorgels gaat in gesprek met verschillende boeiende gasten. Geen vaste thema’s, geen restricties, geen vaste opbouw, gewoon effe lekker slap relativeren en voor de rest zien we het allemaal wel, toch!?

Dylan Haegens

Liefdeslessen
Bram Krikke. Bindingsangst? Dat gevoel kent hij niet. Hij vindt het juist heel fijn om een relatie te hebben. Dan weet je waar je aan toe bent en dan kun je vertrouwen en bouwen. Zoals nu, met zijn vriendin Didi. Een fijn gesprek over de ideale zoen, haar vinger in zijn keel en het afbakenen van je territorium.